Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel Černá

Diavolo peletová pec na pizzu

0 40 cm , Trouba pro přípravu pizzy
6 199,00 Kč 7 099,00 Kč (s DPH)
Základní barva:

Diavolo peletová pec na pizzu

6 199,00 Kč 7 099,00 Kč (s DPH)
Poslední kusy na skladě - rychle objednejte! Dodací lhůta: 7 - 9 pracovních dní
14 dní na vrácení

Základní informace

Stylová pec na pelety:  do zahrady, na terasu nebo balkon

Křupavé pizzy:  s 13 "kamenem na pizzu (33 × 33 cm)

Jednoduché zapalování:   vytápění dřevěnými peletami

Popis produktu

Nejlepší gurmánské zážitky zcela bez elektřiny: jedinečná  pec na pizzu  Diavolo od společnosti  Klarstein  vám umožní připravit aromatická jídla na skutečném ohni. Pizza, chléb z pece, maso, zelenina nebo koláče - upečené tradiční, ale s nejmodernější technologií pece na pelety, chutnají nezaměnitelně. Umístěte Diavolo do exteriéru, zadní část naplňte dřevěnými peletami a získejte ji na požadovanou teplotu. Integrovaný teploměr spolehlivě pracuje rychle, zatímco konstrukce z nerezavějící oceli se postará o rychlé rozdělení tepla a zajímavý komín poskytuje dobré odsávání kouře.

Zobrazit víc

Vlastnosti

Stáhnout manuál
  • Vytápění dřevěnými peletami
  • Zásobník na pelety, který lze plnit zezadu
  • Není potřeba žádné napájení
  • S praktickým komínem
  • Bezpečné zapalování
  • S 13 "kamenem na pizzu
  • Zabudovaný teploměr
  • Zobrazení teploty: 38–430 ° C
  • Koncept CrystalSteel
  • Konstrukce z nerezavějící oceli
  • Hladké povrchy pro snadné čištění
  • Sklopné držadlo
  • Snadné přemístění
  • Včetně rozsáhlého příslušenství
  • K dispozici ve 4 barvách: červená, černá, modrá a stříbrná
Diavolo, pec na pizzu, na pelety, včetně kamene na pizzu, teploměr, ušlechtilá ocel

Rozměry a technické podrobnosti

  • Rozměry celkově: cca 40 × 74,5 × 50 cm (Š × V × H)
  • Rozměry kamene na pizzu: cca 33 × 33 cm (Š × H)
  • Rozměry nástavce na maso: cca 27,5 x 26,5 cm (Š × H)
  • Rozměry odkvapávacieho plechu: cca 28 × 27,5 cm (Š × H)
  • Rozměry lopatky na pizzu: cca 25,5 x 42,5 cm (Š × V)
  • Hmotnost: cca 16 kg

Co bylo posláno

  • 1 × peletová pec na pizzu
  • 1 × kámen na pizzu
  • 1 × nástavec na maso
  • 1 × odkapávací plech
  • 1 × lopatka na pizzu
  • 1 × zvedák na plech
  • 1 × lopatka na pelety
  • Návod k obsluze ve více jazycích

Dodací podmínky

Poslední kusy na skladě - rychle objednejte! Dodací lhůta: 7 - 9 pracovních dní

Hodnocení zákazníků

(9 hodnocení) Napište recenzi
K tomuto zboží ještě nikdo nenapsal recenzi.

Názory zákazníků z jiných zemí

Ověřená recenze

Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.

Měl jsem na výběr mezi elektrickým a peletovým. Po delší úvaze a doporučení kamaráda jsem si vybral Pelleta, aby byl nezávislý. Za prvé to bylo špatné rozhodnutí. Takže za mě ;-) Troubu si stejně nechám, dělá co má. Ale,..... Zde je pár poznámek pro zájemce. chutná skvěle. Manipulace vyžaduje určitou praxi. Jednoduše zapnout, nahřát a vypnout (jako např. u elektrického) není možné. Největší problém, teplo. Určitě dosahuje 400-450 stupňů, ale bohužel většinou nahoře. Po malém snažení to dělám následovně. Testováno s peletami. Rozehřejte troubu a nádobu alespoň jednou vyprázdněte, aby se zahřál i kámen na pizzu. Možná lepší 2 nádoby. Počkejte, až teplota klesne na 250 stupňů. Nyní pizzu přímo na kámen. Často se otáčejte a dávejte pozor, abyste nic nespálili. Když je pizza hotová, zkontrolujte teplotu. Pokud je 200 stupňů nebo méně, pak jej nejprve znovu zahřejte a nechte kámen absorbovat teplo. Teprve když je teploměr zpět na 250 stupních, pak nová pizza. Jak vidíte, pořád musíte něco dělat a nemůžete udělat stanovených 5-8 pizz za cyklus ohřevu. Alespoň já ne. Zvládnu maximálně 2, jinak je nahoře vše spálené a dole vše kulhá. Ale když to udělám podle popisu, chuť je rozhodně přesvědčivá a je to prostě pěkná práce. Musíte to celé oslavit. Kdokoli může posunout přepínače do polohy ON a pizzu po pizze. ;-) Konečně co zpracování a kvalita. Plechy jsou místy špatně odjehlovány nebo vůbec, pozor: ostré! Kvalita ale zdaleka není špatná. Samozřejmě by to mohlo být lepší, ale vzhledem k ceně je to v pořádku. Stavba je super snadná. Celkově vzato dávám dobře.

Ověřená recenze

Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!

Rychle se zahřeje a je připraven k použití. Všichni jsou nadšení. Pec na pizzu je velmi kvalitní! Chuť hotové pizzy je taaak dobrá!

Ověřená recenze

Absolute Kaufempfehlung

Absolutní doporučení ke koupi

Ověřená recenze

Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell

Pec na pizzu si udržuje teplotu a s trochou cviku je to zábava, pizzy jsou opravdu chutné a je to rychlé

Ověřená recenze

Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!

Byl jsem trochu podezřívavý ohledně této pece na pizzu a zda vůbec stojí za to kupovat extra pec. Oproti klasické troubě má ale některé významné výhody: pizza je hotová za 2-3 minuty, takže můžete udělat mnoho menších pizz a vypálit je jednu za druhou. Vysoké teploty navíc dělají těsto opravdu krásně křupavé, jako v Itálii. Pokud chcete dát 2 pizzy, musí být pěkné a malé. Vzhledem k tomu, že konstrukce je z nerezové oceli, můžete kamna bez problémů postavit i na zahradu. Celkově vzato skvělá trouba za slušnou cenu!

Ověřená recenze

haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.

zkusili to venku v zimní zahradě a jsou nadšení. pelety nejsou součástí dodávky. tak si je nejdřív musíte koupit. Vše ostatní je v ceně a můžete začít hned. Teploměr je dobrý způsob, jak sledovat teplotu. Tak to funguje - jsem spokojen. vzhled je také skvělý.

Ověřená recenze

Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.

Vařič jsme koupili speciálně pro příští kempingovou a festivalovou sezónu, kdy jsme opět na cestách. Vzhledem k tomu, že se to letos nekoná, využíváme nyní troubu na pizzu s přáteli. Stavba byla velmi snadná a nekomplikovaná. Díl byl připraven k práci na terase za 5 minut. Použití pelet je jednoduché řešení, ale vždy je třeba dbát na správnou teplotu. Pizzy jsou křupavé a připravené k jídlu již po 1-2 minutách. Nikdo nemusel dlouho čekat a všichni měli plno. Těším se, až budu kempovat, vezmu si s sebou další plech, který si na něj položím a všude udělám výbornou pizzu. Stálo to za to.

Ověřená recenze

Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.

Velmi mě tato trouba zaujala. Je lehký, ale velmi stabilní, snadno se čistí a rychle se zahřívá. Externí teploměr je velmi užitečný pro zjištění správného času vložit pizzu, když je horká. Dávkovač dřeva propouští dostatek vzduchu, aby oheň po zapálení zůstal stabilní. Těším se také na používání nástroje na maso.

Ověřená recenze

Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.

Abyste získali pravou neapolskou pizzu, musí být nejen dobrý horní ohřev, ale i základna musí mít svých 400 stupňů. Tohoto způsobem je velmi obtížné dosáhnout. Museli byste hodinu topit na plný plyn a pak po pizze teplo uniká vpředu, jakmile ji otevřete, abyste vložili další. Postavil jsem si cihlovou pec za méně peněz, stačí vygooglovat Gym Ball Pizza Oven.

Zobrazit všechna hodnocení zákazníků Zobrazit méně hodnocení zákazníků