VitAir, otočný rotátor špízů pro 10012291 + 10012292, příslušenství
VitAir, otočný rotátor špízů pro 10012291 + 10012292, příslušenství
VitAir, otočný rotátor špízů pro 10012291 + 10012292, příslušenství

VitAir otočný rotátor špízů

Stříbrná metalíza Příslušenství
529,00 Kč 1 099,00 Kč (s DPH)

VitAir otočný rotátor špízů

529,00 Kč 1 099,00 Kč (s DPH)
Ihned k dodání. Dodací lhůta: 7 - 9 pracovních dní
14 dní na vrácení

Základní informace

Zhotovený z nerezové oceli

Snadné použití a čištění

Popis produktu

Funkcionalitu rozšiřující rotátor špízů, vhodný pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).

Ideální na jídla z masa, ryb a zeleniny. Včetně 10 špízů.

Rotátor špízů Klarstein povýší Vaši horkovzdušnou fritézu VitAir na novou úroveň přípravy jídel z masa, ryb a zeleniny. Podávejte Vaše oblíbené jídla jako šašlik, kuřecí nebo rozmanité vegetariánské špízy, zaručeně se sníženým obsahem tuku a perfektně připravené.

Vložit rotátor do rotačního zařízení je velmi jednoduché, umísťují se do něj i špíz na kuřata a 3D grilovací síťka. Současně lze připravit do 10 kusů špízů, takže lze odborně připravit jídlo pro zhruba čtyři osoby.

Grilovací rotátor Klarstein je kompletně vyroben z nerezové oceli a je tedy nejen velmi odolný, ale také se snadno čistí.

Vhodný pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir (10012291, 10012292)Na maso, ryby a zeleninová jídlaVčetně 10 špízůZhotovený z nerezové oceliSnadné použití a čištění

1x rotátor10x špízManuál

Délka špízu: 22 cmPrůměr rotátoru: 14 cm

Zobrazit víc

Vlastnosti

  • Vhodný pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir (10012291, 10012292)
  • Na maso, ryby a zeleninová jídla
  • Včetně 10 špízů
  • Zhotovený z nerezové oceli
  • Snadné použití a čištění
VitAir, otočný rotátor špízů pro 10012291 + 10012292, příslušenství

Rozměry a technické podrobnosti

  • Délka špízu: 22 cm
  • Průměr rotátoru: 14 cm

Co bylo posláno

  • 1x rotátor
  • 10x špíz
  • Manuál

Dodací podmínky

Ihned k dodání. Dodací lhůta: 7 - 9 pracovních dní

Hodnocení zákazníků

(23 hodnocení) Napište recenzi
K tomuto zboží ještě nikdo nenapsal recenzi.

Názory zákazníků z jiných zemí

Ověřená recenze

Die Drehspieße sind richtig klasse. Vielen Dank.

Špízy jsou opravdu skvělé. Díky moc.

Ověřená recenze

Lieferung sehr schnell, Preis-Leistungsverhältnis unschlagbar. Und sehr wichtig für mich war dass er in die Gourmet maxx 12l Heißluft-fritteuse passt.

Velmi rychlé dodání, bezkonkurenční poměr cena/výkon. A velmi důležité pro mě bylo, že se vejde do horkovzdušné fritézy Gourmet maxx 12l.

Ověřená recenze

Ich war sehr zufrieden!

Byl jsem velmi potěšen!

Ověřená recenze

Der Drehspieß erweitert die Funktion des Grill um einige Funktion

Rotisserie rozšiřuje funkci grilu o řadu funkcí

Ověřená recenze

fleischspiße super zu machen

skvělé na výrobu masových špízů

Ověřená recenze

Hat meine Erwartungen erfüllt. Würde ich nochmal bestellen. Aber es wird erstmal halten.

Splnil moje očekávání. Objednal bych znovu. Ale zatím to vydrží.

Ověřená recenze

Alles super gerne wieder. Passt in den Gourmetmaxx 12L

Vše bylo skvělé, opět rádi. Pasuje do Gourmetmaxx 12L

Ověřená recenze

super Ware ....würde ich immer wieder kaufen

skvělé zboží....kupovala bych znovu a znovu

Ověřená recenze

Einfach, sinnvoll,

jednoduché, rozumné,

Ověřená recenze

Habe Schaschlikspiesse gemacht, super genial gelungen. Dieser Drehspieß ist eine Bereicherung.

Dělal jsem šašlikové špízy, super bravurně se povedl. Tento gril je přínosem.

Ověřená recenze

Kann ich nur weiterempfehlen. Super einfach zu händeln. Der Geschmack ist super nach dem Frittieren.

Mohu jen doporučit. Super snadná manipulace. Chuť je po usmažení skvělá.

Ověřená recenze

Mittlerweile hat sich der Verkäufer bei mir entschuldigt und angekündigt die Portokosten zu übernehmen. Nun ist alles bestens,der Artikel ist sehr funktional.Dann bis zum nächstenmal herzlichen Dank

Prodejce se mi mezitím omluvil a řekl, že poštovné zaplatí. Nyní vše v pořádku, zboží je velmi funkční.Moc děkuji příště

Ověřená recenze

Top Qualität ...die Spieße machen was sie sollen....Fleisch und Gemüse aufnehmen....wurde alles wie immer schnell Geliefert...Top Qualität...

Špičková kvalita...špízy dělají, co mají...vezmou maso a zeleninu....vše jako vždy rychle dodáno...špička...

Ověřená recenze

Also was soll ich sagen, super Erweiterung zur ansonsten schon Top gelungener Klarstein Heißluftfritteuse, die ich nicht mehr missen möchte, habe unterschiedliche spieße schon ausprobiert, von Gemüse, Fleisch und gemischt. Handhabung ist auch echt einfach, würde den Klarstein VitAir Drehspieß immer wieder kaufen.

Tak co dodat, skvělý doplněk k jinak úspěšné horkovzdušné fritéze Klarstein, bez které se už nechci obejít, už jsem vyzkoušela různé špízy, ze zeleniny, masa i mixované. Manipulace je také opravdu snadná, gril Klarstein VitAir byste si kupovali znovu a znovu.

Ověřená recenze

Besser wäre ein breiteres Flachprofil für die Spieße dadurch wäre ein besserer HALT der Fleischstücke gewährleistet.

Lepší by byl širší plochý profil pro špejle, který by zajistil lepší držení kousků masa.

Ověřená recenze

Prima Idee und Durchdachtes Konzept. Sehr einfaches zusammenbau und zu Reinigenes Produkt. Funktioniert alles Prima und hat sich schon Bewert. Klare Kauf Empfehlung

Skvělý nápad a dobře promyšlený koncept. Velmi snadná montáž a čištění produktu. Vše funguje skvěle a již bylo ohodnoceno. Jasné doporučení k nákupu

Ověřená recenze

Wir haben uns einen Midi-Ofen mit Drehspiess gegönnt, aber es war kein Schaschlik-System dabei. Also dieses System von Klarstein bestellt - funktioniert super und es passen problemlos alle 10 mitgelieferte Spiesse drauf. Die sitzen bombenfest, lassen sich gut festmachen und wieder lösen. Da Edelstahl, ist auch das Säubern kein Problem. Alles in Allem : Super ! Ach ja - Eines finde ich NICHT in Ordnung - die Garnitur kostete beim Kauf 19,99 € , jetzt hat die Firma Elektronik-Star gleich auf 25,99 € erhöht. Das nene ich Preistreiberei !

Dopřáli jsme si midi troubu s grilem, ale nepřišel s kebabovým systémem. Objednal jsem si tedy tento systém u Klarsteinu - funguje skvěle a všech 10 dodávaných špejlí se na něj bez problémů vešlo. Jsou pevné jako skála, snadno se připevňují a oddělují. Jelikož je vyroben z nerezové oceli, čištění také není problém. Celkově vzato: skvělé! Ach ano - jedna věc se mi nezdá správná - sada stála při koupi 19,99 €, nyní ji společnost Elektronik-Star navýšila na 25,99 €. Tomu říkám zdražování!

Ověřená recenze

Etwas fummelig die Spiese aufzuhängen, aber wen man es einmal raus hat ist es ein Kinderspiel. Der erste Probelauf in der Vitair war sehr erfolgreich und das Fleisch und auch das Gemüse gut gelungen.

Trochu nešikovné zavěsit špejle, ale jakmile to pochopíte, je to dětská hra. První zkušební jízda ve Vitairu byla velmi úspěšná a maso i zelenina dopadla dobře.

Ověřená recenze

Die Produktabbildung ist "für die Katz", weil genau verkehrt herum. Kein Wunder, dass da Fragen aufkommen.

Obrázek produktu je „k ničemu“, protože je přesně obrácený. Není divu, že existují otázky.

Ověřená recenze

Nach gefühlten 25 Versuchen die Spieße, wie abgebildet, zum Halten zu bringen bin ich an die ganze Sache mal mit Logik heran und habe die Spieße rumgedreht. Siehe da... das ist die Lösung. Muss für die Bastelei leider einen Stern abziehen, aber richtig angewendet ist der Drehspieß eine wirklich tolle Sache.

Po asi 25 pokusech zastavit špejle, jak je ukázáno, jsem k celé věci přistoupil s logikou a špejle otočil. Hle... tohle je řešení. Bohužel musím odečíst hvězdičku za ruční práce, ale grilovací špíz je při správném použití opravdu skvělá věc.

Ověřená recenze

Ohne so richtig zu wissen, was ich eigentlich gekauft habe, öffnete ich das Paket! Schnell wurde mir klar, dass ich hier etwas ganz besonderes gekauft habe. Ich nutzen den Drehspieß vor allem für Gemüse, um dieses auf den Punkt zu garen. Zumindest in dieser Funktion kann ich ihn bedingungslos weiterempfehlen.

Aniž bych pořádně věděl, co jsem to vlastně koupil, otevřel jsem balíček! Rychle jsem si uvědomil, že jsem zde koupil něco velmi speciálního. Rotisserii používám hlavně na zeleninu, abych ji propekl do puntíku. Minimálně v této funkci ho mohu bezvýhradně doporučit.

Ověřená recenze

Kaum da, haben wir sie auch direkt ausprobiert. Schnell haben wir festgestellt, dass man damit viele Dinge reibungslos und einfach herstellen kann. Kleinerer Probleme hatten wir damit, die Spieße richtig in die Vorhalterung einzusetzen. Aber ansonsten kann ich den Drehspieß nur weiterempfehlen

Jakmile jsme tam dorazili, hned jsme je vyzkoušeli. Rychle jsme zjistili, že jej můžete použít k výrobě mnoha věcí hladce a snadno. Měli jsme menší problémy se správným zasunutím špejlí do předního držáku. Ale jinak grilovačku mohu jen doporučit

Ověřená recenze

Wir waren sehr erfreut, als wir die Spieße mit Zubehör erhalten haben und haben sie gleich ausprobiert. Man kann sehr vieles damit herstellen. Es ging alles reibungslos und schmeckte hervorragend. Ein Punkt Abzug gab es dafür, daß es lange Zeit gedauert hat, bis wir herausbekommen haben, wie die Spieße richtig in die Vorhaltungen eingesetzt werden, damit sie nicht verrutschen. Ansonsten kann ich den Drehspießrotor nur weiter empfehlen.

Velmi nás potěšilo, když jsme špejle obdrželi s příslušenstvím a hned vyzkoušeli. Dá se s tím udělat hodně. Vše proběhlo hladce a chutnalo skvěle. Bod nám byl odečten za to, že nám dlouho trvalo, než jsme přišli na to, jak správně zapíchnout špejle do přípravků, aby neklouzaly. Jinak rotisseriový rotor mohu jen doporučit.

Zobrazit všechna hodnocení zákazníků Zobrazit méně hodnocení zákazníků