Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná

Deepdive Sous Vide hrnec

Černá Sous-vide Cooker
3 199,00 Kč 5 289,00 Kč (s DPH)

Deepdive Sous Vide hrnec

3 199,00 Kč 5 289,00 Kč (s DPH)
Poslední kusy na skladě - rychle objednejte! Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní
14 dní na vrácení

Základní informace

Profesionální sous-vide hrnec & pomalý hrnec: rovnoměrná teplota během dlouhých hodin pro dokonalé výsledky vaření

Výkon 550 W pro teploty mezi 40 a 99 °C

Inovativní cirkulační systém pro rovnoměrné rozložení teploty a kolísání teploty max. o 0,1 °C

Popis produktu

Nyní se Vaše kuchyň stane profesionálním kuchyňským studiem! Se sous-vide & pomalým hrncem Klarstein Deepdive vyčarujete perfektní steaky, křupavou zeleninu nebo aromatické pokrmy z ryb bez popálení prstů.

Sous vide & pomalý hrnec Klarstein Deepdive je jednoduchým vstupem do světa zdravého a aromatického vaření. Vše, co musíte udělat, je přichystat požadovaný produkt na vaření - maso, zeleninu nebo ovoce - spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku a nastavit vhodný čas vaření a teploty na zařízení Deepdive. Díky integrovanému oběhovému systému zařízení udržuje průběhu celého vaření konstantní teplotu na této hodnotě s minimální odchylkou 0,1 °C.

Výkonných 550 W přivádí odnímatelný, nepřilnavý, 8l hliníkový vnitřní hrnec pomalého hrnce rovnoměrně na teplotu 40 až 99 °C a zajišťuje úspěšné zahřátí potravin. Teploty mohou být nastaveny v krocích po 0,5 °C. Čas vaření lze nastavit v krocích po 10 minutách od 1 hodiny do 24 hodin - perfektní pro dosažení požadovaného stavu uvaření jídla. Všechna nastavení se dají uskutečnit pomocí jednoduchého ovládacího panelu na přední straně zařízení. LED displej podporuje volbu i opticky. Kromě sous-vide vaření umožňuje pomalý hrnec Klarstein Deepdive i běžné vaření při nízkých teplotách a je určen i pro ohřívání jídla nebo jeho udržování v teple. Nejen vaření, ale i čištění je se sous vide hrncem Klarstein Deepdive jednoduché: Vnitřní hrnec na vaření i víko lze mýt v myčce nádobí.

Staňte se profesionálem v kuchyni: Sous vide & pomalý hrnec Klarstein Deepdive Vám otevírá svět aromatického a zdravého nízkoteplotního vaření.

Zobrazit víc

Vlastnosti

  • Zapnutí/vypnutí na přední straně zařízení
  • Nastavení teploty v krocích po 0,5 °C
  • Doba vaření pro sous-vide režim: 1-24 hod.
  • Nastavení času vaření pro sous-vide režim: 10minutové kroky
  • Doba vaření pro režim pomalého vaření: 4-16 hod.
  • Nastavení času vaření pro režim pomalého vaření: 30minutové kroky
  • Režim pomalého vaření ve 3 stupních: automatické vaření, udržení tepla na nízkém stupni, udržení tepla na vysokém stupni
  • Nepřilnavá 6l nádoba na vaření
  • Víko a vnitřní hrnec jsou vhodné do myčky nádobí
  • Jednoduchý ovládací panel s LED displejem na přední straně zařízení
  • Konstrukce z leštěné ušlechtilé oceli
  • Samostatná vložka na vaření pro jednoduché a prostorově úsporné umístění několika vakuových sáčků v hrnci
  • Časy a teploty vaření pro různé druhy masa, ryb a zeleniny v manuálu
  • Napájení: 220-240 V ~ / 50-60 Hz
Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná

Rozměry a technické podrobnosti

  • Vnější rozměry zařízení: 45 x 26,5 x 29,5 cm (Š x V x H)
  • Vnitřní rozměry zařízení: 26,5 x 14 x 17,5 cm (Š x V x H)
  • Hmotnost: cca 4 kg

Co bylo posláno

  • 1x zařízení
  • 1x vnitřní hrnec
  • Manuál

Dodací podmínky

Poslední kusy na skladě - rychle objednejte! Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní

Hodnocení zákazníků

(2 hodnocení) Napište recenzi
K tomuto zboží ještě nikdo nenapsal recenzi.

Názory zákazníků z jiných zemí

Ověřená recenze

In letzter Zeit hört man so viel von dem sogn. Sous-vide und dem Slow Cooking, das man sich einfach zwangsläufig damit beschäftigen muss.
Also habe ich mir ein Herz gefasst und ein solches Gerät ausprobiert.

Zunächst einmal die Beschreibung
Der Souse-Vide Garer ist in der Farbe Schwarz und Silber-Metallic gehalten. Der Deckel des Gerätes verfügt über ein Sichtfenster, durch das man den entsprechenden Garstand ersehen kann. Auf der Front befindet sich das Bedienelement mit einem Display. Hier lassen sich alle Einstellungen bequem und einfach machen. Im Innern des Gerätes befindet sich das sogn. Zirkulationssystem, mit dessen Hilfe das Wasser, bzw. das Gargut seine Temperatur konstant hält.

Fassungsvermögen
Der Souse-Vide Garer hat ein Fassungsvermögen von 8 Litern.
Der Slow Garer Einsatz hat ein Fassungsvermögen von 6 Litern.

Erste Schritte
Zunächst habe ich alle Teile gründlich abgewischt und das Gerät anschließend an die Stromquelle angeschlossen.
Je nach dem, was man zubereiten möchte kommt in jedem Fall zunächst Wasser hinein.
Das Gerät verfügt im Innern über eingestanzte Anzeigen, bis wohin Wasser eingefüllt werden muss.
Möchte man das Gerät als Vakuumgarer nutzten, muss man bis zur maximal Kennzeichnung Wasser einfüllen. Wird das Gerät als Slow Garer genutzt, wird bis zur untersten Markierung das Wasser eingefüllt.
Nun ist das Gerät einsatzbereit!

Die Programmierung
Je nachdem für welche Garart man sich entschieden hat, folgt nun die Programmierung. Hierzu wird an der Front das entsprechende Menü gewählt. Hat man sich beispielsweise für das Sous-Vide Garen entschieden, so kann man hier eine Temperatur von 40°C bis maximal 99°C wählen. Dabei kann man eine Zeit von 1 bis 24 Stunden einstellen. Die Zeiteinstellung erfolgt per 10 Minuten Schritten.
Möchte man lieber die Slow Cook-Funktion wählen, so kann man hier leider keine Temperatur einstellen, nur die Zeit lässt sich einstellen. Hierbei kann man eine Zeit von 4 Stunden bis 16 Stunden einstellen. Hierbei erfolgt die Zeiteinstellung in 30 Minuten Schritten.
Die Besonderheit beim Slow Cooking ist, dass man hier über die Menü-Taste noch 3 unterschiedliche Modi wählen kann: Warmhaltefunktion (hoch), Warmhaltefunktion (niedrig) sowie Automatik.
Die Auswahl zwischen dem Souse-Vide und dem Slow Garverfahren erfolgt per Tastendruck über die Menü-Auswahl.

Speisenzubereitung
Für die Speisenzubereitung im Souse-Vide Verfahren, müssen die Lebensmittel eingeschweißt werden. Hierbei geht man am Besten wie folgt vor:
Die zu garenden Speisen gründlich vorbereiten, z.B. parieren, klein schneiden und würzen, evtl. mit etwas Brühe oder Wein angießen. Danach mit der Hilfe eines Folienschweißgerätes die Speisen einschweißen. Am Gerät das entsprechende Menü auswählen und warten, bis das Gerät bereit ist. Es erscheint ein akustisches Signal, sobald der Souse-Vide Garer seine Temperatur erreicht hat.
Ein kleiner Tipp:
Ich habe Wasser bereits im Wasserkocher heiß gemacht um damit Zeit zu sparen!
Ist der Signalton erklungen, legt man nun die vakuumierten Speisen in das Gerät. Schließt den Deckel und drückt die Start-Taste. Nun beginnt der Garprozess.
Bei der Speisenzubereitung als Slow Cooker geht man etwas anders vor. Auch hier muss aber zunächst das Gerät auf die entsprechende Temperatur gebracht werden. Ist das Geschehen, kann man nun ganz bequem den Einsatz nutzten. Dieser ist antihaftbeschichtet und lässt eine optimale Garung zu. Hier kann man Speisen wie z.B. Gulasch oder deftige Eintöpfe auf schonende Art und Weise garen. Möchte man allerdings Fleisch – wie z.B. Gulasch – darin machen, dann empfiehlt es sich, das Fleisch vorher kräftig in einer Pfanne anzubraten. Der Geschmack und die Soße werden so einfach besser!

Die Reinigung
Das Gerät lässt sich einfach und unkompliziert reinigen, jedoch muss man hier auf den Kalkgehalt des Wassers achten und daher kann es sein, dass das Gerät bereits nach 2 Einsätzen mit einem Entkalker gereinigt werden muss. So geschehen bei mir!

In der Praxis
Ich habe beide Garmethoden ausprobiert und hier ist mein Ergebnis:
Souse-Vide
Ich habe im Souse-Vide Verfahren Hähnchenschenkel gegart, die ich anschließend für einen Geflügelsalat verwendet habe.
Zunächst habe ich die Hähnchenschenkel gesäubert und kräftig gewürzt. In den Vakuumbeutel habe ich neben den Hähnchenschenkeln noch Suppengrün sowie Hühnerbrühe eingefüllt. Danach habe ich den Beutel mit dem Vakuumierer verschlossen und in das Gerät eingelegt. Nach 6 Stunden waren meine Hähnchenschenkel gar und schwammen im eigenen Saft. Der Geschmack der Hähnchen war sehr intensiv, intensiver und stärker, als wenn man sie „normal“ abkocht. Das Fleisch war zart und saftig und durch und durch gut gewüzt.
Slow Cooker
Im Slow Cooker habe ich Gulasch zubereitet. Hierzu habe ich das Fleisch vorher in kleine Würfel geschnitten und scharf in einer Pfanne angebraten. Ebenso Zwiebeln und etwas Knoblauch. Danach habe ich mit Rotwein und einer kräftigen Fleischbrühe abgelöscht und den gesamten Inhalt der Pfanne in den Gareinsatz gegeben. Lediglich ein paar Lorbeerblätter habe ich noch hinzugefügt.
In der Zwischenzeit war das Gerät bereits auf Temperatur. Ich habe den Gareinsatz mit dem Gulasch in das Gerät gegeben und mit dem Deckel verschlossen. Den Start-Knopf betätig und abgewartet. Als Zeitansatz habe ich 8 Stunden gewählt. Zum einen, weil das Fleisch besonders zart war und zum anderen hatte ich das Fleisch in kleine Würfel geschnitten.
Das Ergebnis war gut. Das Fleisch zart und saftig und geschmacklich sehr gut.

Was ich als Vorteil empfinde
• Alle kann in einem Gerät zubereitet werden
• Nicht viel zu reinigen
• Fleisch wird zart und saftig
• Gargut ist geschmacksintensiv
• Leichte Bedienung
• Zwei Geräte in einem
Was verbesserungsfähig wäre
Ich hätte mir gewünscht, dass beim Slow Cooking Verfahren die Temperatur eingestellt werden könnte. Andere Geräte verfügen hier z.B. über die Funktion „hoch“ und „niedrig“. Gerade das Gulasch hätte z.B. 1 Stunden bei hoher Temperatur und 6 Stunden bei niedriger Temperatur benötigt. So musste ich 1 Stunde mehr geben, um das erhoffte Ergebnis zu kommen.
Gerade bei zarten Speisen – wie z.B. Fisch - empfinde ich es als Vorteil, wenn man hier die Temperatur einstellen könnte.

Fazit
Ein solches Gerät vereinfacht das Leben in der Küche sehr, allerdings benötigt man hier natürlich auch Zeit und Geduld. Viele Punkte sprechen für die Zubereitung in einem solchen Gerät, so z.B., dass man alles in einem Gerät machen kann, dass man nicht dabei sein muss und Zeit für andere Dinge hat. Auch die Reinigung ist denkbar einfach. Und letztendlich natürlich der Geschmack. Auf diese Art wird quasi der ursprüngliche Geschmack beibehalten, alles schmeckt intensiver und stärker. Und natürlich ist diese Zubereitungsart gesund!

V poslední době hodně slýcháme o tzv. Sous-vide a pomalé vaření, se kterým si prostě musíte poradit. Tak jsem sebral odvahu a vyzkoušel takové zařízení. V první řadě je popis souse-vide vařiče dostupný v černé a metalické stříbrné barvě. Víko přístroje má průhledové okénko, kterým můžete vidět odpovídající úroveň vaření. Ovládací prvek s displejem je umístěn na přední straně. Všechna nastavení lze provést pohodlně a snadno zde. Uvnitř zařízení je tzv Cirkulační systém, pomocí kterého voda nebo jídlo určené k vaření udržuje konstantní teplotu. Kapacita Souse-vide vařič má kapacitu 8 litrů. Vložka pro pomalý hrnec má kapacitu 6 litrů. Začínáme Nejprve jsem důkladně otřel všechny části a poté připojil zařízení ke zdroji napájení. Podle toho, co chcete připravovat, se vždy nejprve přidá voda. Zařízení má na vnitřní straně vyražené displeje ukazující, kde je třeba naplnit vodu. Pokud chcete přístroj používat jako vakuový vařič, musíte jej naplnit vodou po značku maxima. Pokud je zařízení používáno jako pomalý hrnec, je voda naplněna až po nejnižší značku. Nyní je zařízení připraveno k použití! Programování Nyní následuje programování podle toho, jaký typ vaření jste si vybrali. K tomu se na přední straně vybere odpovídající nabídka. Pokud jste se například rozhodli pro vaření sous vide, můžete si zvolit teplotu od 40°C do maximálně 99°C. Můžete nastavit čas od 1 do 24 hodin. Čas se nastavuje v krocích po 10 minutách. Pokud byste raději použili funkci pomalého vaření, bohužel zde nelze nastavit teplotu, lze nastavit pouze čas. Můžete nastavit čas od 4 hodin do 16 hodin. Čas se nastavuje v krocích po 30 minutách. Zvláštností pomalého vaření je to, že pomocí tlačítka nabídky můžete zvolit 3 různé režimy: funkce udržování teploty (vysoká), funkce udržování teploty (nízká) a automatický. Volba mezi souse vide a procesem pomalého vaření se provádí stisknutím tlačítka prostřednictvím volby nabídky. Příprava jídla K přípravě jídla pomocí procesu souse-vide musí být jídlo uzavřeno. Nejlépe to uděláte takto: Jídlo na vaření důkladně připravte, např. opečte, nakrájejte na malé kousky a okořeňte, případně přidejte trochu vývaru nebo vína. Poté potraviny uzavřete pomocí zařízení na uzavírání fólie. Vyberte příslušnou nabídku na zařízení a počkejte, až bude zařízení připraveno. Jakmile souse-vide vařič dosáhne své teploty, objeví se akustický signál. Malý tip: Už jsem ohříval vodu v konvici, abych ušetřil čas! Jakmile zazní signální tón, vložte vakuově uzavřené potraviny do zařízení. Zavřete víko a stiskněte tlačítko start. Nyní začíná proces vaření. Při přípravě jídla v pomalém hrnci je přístup trochu jiný. I zde je nutné zařízení nejprve přivést na vhodnou teplotu. Jakmile se tak stane, můžete nyní vložku snadno používat. Má nepřilnavou vrstvu a umožňuje optimální vaření. Můžete zde vařit pokrmy jako je guláš nebo vydatná dušená jídla šetrným způsobem. Pokud v ní však chcete dělat maso – například guláš – pak je vhodné maso předem prudce orestovat na pánvi. Chuť a omáčka jsou jen lepší! Čištění Zařízení se snadno a nekomplikovaně čistí, ale musíte dávat pozor na obsah vodního kamene ve vodě, a proto se může stát, že bude nutné zařízení vyčistit odstraňovačem vodního kamene již po 2 použitích. To se mi stalo! V praxi jsem vyzkoušel oba způsoby vaření a zde je můj výsledek: Souse-Vide Metodou souse-vide jsem uvařil kuřecí stehýnka, které jsem pak použil na kuřecí salát. Nejprve jsem očistila kuřecí stehna a bohatě je okořenila. Do vakuového sáčku dávám kromě kuřecích stehen i polévkovou zeleninu a kuřecí vývar. Poté jsem sáček zatavil vakuovým svařovacím zařízením a vložil jej do zařízení. Po 6 hodinách byla moje kuřecí stehna uvařená a plavala ve vlastní šťávě. Chuť kuřete byla velmi intenzivní, intenzivnější a silnější, než kdybyste ho vařili „normálně“. Maso bylo křehké a šťavnaté a dobře ochucené. Pomalý hrnec Guláš jsem připravoval v pomalém hrnci. K tomu jsem maso nakrájel na malé kostičky a orestoval na pánvi. Také cibule a trochu česneku. Poté jsem polila červeným vínem a silným masovým vývarem a celý obsah pánve vložila do varného košíku. Přidala jsem jen pár bobkových listů. Mezitím byl přístroj již zahřátý. Varnou vložku s gulášem jsem vložil do přístroje a zavřel pokličkou. Stiskněte tlačítko start a počkejte. Jako časový limit jsem zvolil 8 hodin. Jednak proto, že maso bylo obzvlášť křehké a jednak jsem maso nakrájel na malé kostičky. Výsledek byl dobrý. Maso je křehké a šťavnaté a chutná velmi dobře. Co považuji za výhodu • Vše lze připravit v jednom přístroji • Není moc co čistit • Maso je křehké a šťavnaté • Jídlo je plné chuti • Snadné použití • Dva přístroje v jednom Co by se dalo zlepšit Líbilo by se mi pomalý proces vaření, aby bylo možné upravit teplotu. Jiná zařízení mají například funkce „vysoké“ a „nízké“. Zejména guláš by potřeboval 1 hodinu při vysoké teplotě a 6 hodin při nízké teplotě. Musel jsem tedy dát o 1 hodinu více, abych dosáhl požadovaného výsledku. Zejména u jemných pokrmů – jako jsou ryby – považuji za výhodu, pokud si zde můžete upravit teplotu. Závěr Takové zařízení výrazně zjednodušuje život v kuchyni, ale samozřejmě potřebujete také čas a trpělivost. Pro přípravu jídla v takovém zařízení je mnoho bodů, například to, že vše zvládnete v jednom zařízení, že tam nemusíte být a že máte čas na jiné věci. Čištění je také neuvěřitelně snadné. A nakonec samozřejmě chuť. Tímto způsobem zůstane zachována původní chuť, vše chutná intenzivněji a silněji. A tento způsob přípravy je samozřejmě zdravý!

Ověřená recenze

Ich habe viel Gutes über Fleisch aus dem Sous-vide Garer gehört und solche Geräte öfters auch mal in Kochsendungen gesehen. Ich musste das einfach auch mal ausprobieren. Der Klarstein Deepdive ist ein schöner Sous-vide Garer und hat mich optisch gleich angesprochen.

Geliefert wird er gut verpackt, mit Styropor gesichert in einem stabilen Karton. Innen ist der Garer plus Deckel, einem Gareinsatz, 2 Gitter und einer Anleitung. Viele Geräte sind selbsterklärend, aber hier sollte man schon erst die Anleitung lesen, falls man noch nie einen Sous-vide Garer genutzt hat.

Das wichtigste ist das man ein Vakumiergerät hat. Falls nicht am besten gleich mitbestellen. Die Lebensmittel werden nämlich erst vakuumiert und dann in den Garer gegeben. Ich habe so ein Gerät schon Zuhause gehabt und konnte deshalb gleich loslegen.

Optisch ist der Garer sehr schön. Er ist außen aus gebürstetem Edelstahl. Das sieht gut aus und man hat nicht sofort Fingerabdrücke drauf. Der Deckel hat 2 stabile Griffe und mittig eine Scheibe. So kann während des Garens jederzeit rein schauen ohne den Deckel anzuheben. Es gibt ein flaches Gitter, das unten in den Garer passt und ein größeres Gitter, das höhere Wellen hat. So kann man kleine Beutel mit Inhalt in das Gitter stecken und mehrere Sachen gleichzeitig garen.

Dank der Anleitung kann man sehen, was man alles machen kann und wie lange es benötigt. Natürlich kann man auch etwas googlen und findet so auch noch einige Angaben. Wenn man erst mal raus hat wie man den Garer bedient ist es sehr einfach. Man sagt dem Gerät, ob man Sous-vide oder Schongaren nutzen möchte. Das passiert durch drücken des Menü Knopfes. Man muss dann nur noch die Temperatur und die Zeit einstellen.

Wenn man den Sous-vide Garer so nutzt, wie er ist hat man 8 Liter. Durch den kleinen Gareinsatz kann man das auf 6 Liter verringern. Das Fleisch wird gewürzt und mariniert und dann eingeschweißt. Der passende Gareinsatz wird mit Wasser bis zum MAX Linie gefüllt und das Gerät wird eingestellt. Erst noch ohne Gargut, denn das Wasser wird auf die passende Temperatur gebracht. Sobald das passiert ist, piepst das Gerät und man kann das Gargut einlegen. Wenn der Ultraschall einschaltet brummt das Gerät schon recht laut, was ich als kleinen Minus sehe. Ich habe eine offene Küche und wenn dann stundenlang so ein Gerät brummt ist das schon etwas störend.

Das Fleisch nach dem Garen im Sous-vide Garer war einfach fantastisch. Es war zart und saftig und innen schön rosa. Speziell bei Filet finde ich Fleisch oft zu trocken, aber hier wird es einfach super saftig. Da ist es die Zeit die man benötigt, um es zuzubereiten auch wert. Ich werde öfters mal Fleisch darin machen.

Slyšel jsem spoustu dobrých věcí o mase ze sous-vide vařiče a často jsem viděl taková zařízení v pořadech o vaření. Taky jsem to prostě musel vyzkoušet. Klarstein Deepdive je krásný sous-vide vařič a okamžitě mě vizuálně oslovil. Dodává se dobře zabalený, zajištěný polystyrenem v pevné krabici. Uvnitř je vařič plus víko, varná vložka, 2 mřížky a návod. Mnoho zařízení je samovysvětlujících, ale pokud jste nikdy předtím nepoužívali sous-vide vařič, měli byste si nejprve přečíst pokyny. Nejdůležitější je mít vakuový tmel. Pokud ne, je nejlepší si to hned objednat. Pokrm se nejprve vakuově uzavře a poté vloží do vařiče. Takové zařízení jsem již měl doma a mohl jsem hned začít. Opticky je sporák moc pěkný. Z vnější strany je vyrobena z broušené nerezové oceli. Vypadá dobře a hned na něm nejsou žádné otisky prstů. Víko má 2 robustní madla a uprostřed disk. To znamená, že se můžete kdykoli během vaření podívat dovnitř, aniž byste museli zvedat víko. K dispozici je plochý stojan, který se vejde do spodní části vařiče, a větší stojan, který má vyšší vlny. To znamená, že můžete do mřížky vložit malé sáčky s obsahem a vařit několik věcí najednou. Díky návodu vidíte, co můžete dělat a jak dlouho to trvá. Samozřejmě si také můžete něco vygooglit a najít nějaké informace. Jakmile zjistíte, jak používat troubu, je to velmi snadné. Sdělíte zařízení, zda chcete použít sous-vide nebo pomalé vaření. To se děje stisknutím tlačítka nabídky. Pak už stačí jen nastavit teplotu a čas. Pokud použijete sous-vide vařič tak, jak je, máte 8 litrů. Díky malé varné vložce můžete tento objem snížit na 6 litrů. Maso je ochuceno a marinováno a poté uzavřeno. Příslušná varná vložka se naplní vodou až po rysku MAX a přístroj je nastaven. Nejprve bez jídla, protože voda je přivedena na správnou teplotu. Jakmile k tomu dojde, zařízení pípne a můžete vložit jídlo. Při zapnutí ultrazvuku přístroj dost hlasitě hučí, což vidím jako malé mínus. Mám otevřenou kuchyň a když nějaký spotřebič hodiny hučí, je to trochu otravné. Maso po uvaření v sous vide vařiči bylo prostě fantastické. Bylo to jemné a šťavnaté a uvnitř krásně růžové. Často mi přijde maso příliš suché, zvláště s filetem, ale tady je prostě super šťavnaté. Stojí to za čas, který zabere jeho příprava. Budu v něm dělat maso častěji.