VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292, příslušenství
VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292, příslušenství
VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292, příslušenství
VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292, příslušenství

VitAir klec na steaky

Stříbrný chrom Horkovzdušná fritéza
499,00 Kč 899,00 Kč (s DPH)

VitAir klec na steaky

499,00 Kč 899,00 Kč (s DPH)
Ihned k dodání. Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní
14 dní na vrácení

Základní informace

Vhodná pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir (10012291, 10012292)

Na maso a ryby

Rovnoměrné pečení díky rotaci

Popis produktu

Funkcionalitu rozšiřující nástavec na steaky, vhodná pro horkovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).

Ideální na jídla z masa a ryb.

Nástavec na steaky Klarstein povýší Vaši horkovzdušnou fritézu VitAir na novou úroveň přípravy jídel z masa a ryb.

Vložit nástavec do rotačního zařízení je velmi jednoduché, umísťují se do něj i špízy na kuřata a 3D grilovací síťka. Princip je velmi jednoduchý: Steak, případně ryba, se zavře do nástavce a konstantním otáčením získá nejen rovnoměrný kontakt s teplem, ale především rovnoměrné opečení.

Jelikož se lze zcela obejít bez přidání tuku a oleje, mají tímto způsobem vyrobená jídla snížený obsah tuku, a tudíž jsou i zdravější než tradičními způsoby uvařená jídla.

Rotační klec Klarstein je kompletně vyrobena z nerezové oceli a je tedy nejen velmi odolná, ale také se snadno čistí.

Zobrazit víc

Vlastnosti

  • vhodné pro Klarstein VitAir vzduchové fritézy s čísly výrobku: 10012291, 10012292, 10021766, 10027392
  • vhodné pro Klarstein VitAir Turbo air fritéz s čísly výrobku: 10028288, 10028289, 10028290
VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292, příslušenství

Vlastnosti a rozměry

  • 15 x 4,5 x 28 cm (Š x V x H)
  • Hmotnost: cca 270 g

Co bylo posláno

  • 1x nástavec na steaky

Dodací podmínky

Ihned k dodání. Dodací lhůta: 5 - 7 pracovních dní

Hodnocení zákazníků

(20 hodnocení) Napište recenzi
K tomuto zboží ještě nikdo nenapsal recenzi.

Názory zákazníků z jiných zemí

Ověřená recenze

Cooles Ergänzungsteil zur VitAir Turbo für Steaks und Fisch zum Braten und Grillen für kleines Geld!

Cool doplňkový díl pro VitAir Turbo na steaky a ryby na pečení a grilování za málo peněz!

Ověřená recenze

Leider passt der Steak-Käfig nicht in den Klarstein AeroVital Heißluftofen Art. 10033745, da die rechte Seite der Antiebsstange zu lang ist. Zum Vergleich. Die Original Antriebsstange für den Grillspieß ist 26,2 cm. Die am Käfig befestigte Welle 27,5 cm lang. Dehalb hat ein anderer Käufer empfohlen "absägen".

Steaková klec se bohužel nevejde do konvekční trouby Klarstein AeroVital položka 10033745, protože pravá strana hnací tyče je příliš dlouhá. Pro srovnání. Původní hnací tyč na špíz je 26,2 cm. Hřídel připevněná ke kleci je dlouhá 27,5 cm. Proto jiný kupující doporučil "odpilovat".

Ověřená recenze

Die Steaks gelingen immer. Auf den Punkt!

Steaky vždy dobře dopadnou. Do té míry!

Ověřená recenze

Gutes Zubehör, leider ohne Bedienungsanleitung geliefert

Dobré příslušenství, bohužel dodáno bez návodu

Ověřená recenze

Einfach genial .Geeignet für Katoffelspalten ,Nuggets und Chicken Wings

Jednoduše brilantní Vhodné na bramborové měsíčky, nugety a kuřecí křidélka

Ověřená recenze

So viel haben wir noch nicht gemacht aber es kann sich sehen lassen es lässt sich sehen.

Zatím jsme toho moc nenadělali, ale stojí to za to vidět.

Ověřená recenze

Für die Cube sind die Stäbe für die Rotation um 5mm zu lang. Nach dem kürzen, super Teil. Vorsicht die richtige Seite kürzen. Dann ist Alles perekt

Rotační tyče jsou o 5 mm příliš dlouhé pro kostku. Po krátké, skvělé části. Dávejte pozor, abyste uřízli pravou stranu. Pak je vše dokonalé

Ověřená recenze

Wir sind noch dabei, einiges auszuprobieren! Ich hätte nicht gedacht, dass man damit so gut backen kann, und auch das Brötchenaufbacken im Herd fällt weg, macht die Fritteuse besser! Grillen geht natürlich gut! Ich würde das Gerät wieder kaufen!

Stále zkoušíme pár věcí! Ani by mě nenapadlo, že se s tím dá tak dobře péct a rohlíky není potřeba péct v troubě, fritéza to dělá lépe! Grilování je samozřejmě dobré! Koupil bych si přístroj znovu!

Ověřená recenze

Gute Qualität

Dobrá kvalita

Ověřená recenze

Das Produkt kann ich nicht weiterempfehlen.1 das öffnen und schließen ist einfach nicht so zu verwenden wie beschrieben. Und das reinigen habe ich mir einfacher Vorgestellt.

Výrobek nemohu doporučit.1 otevírání a zavírání jednoduše nelze použít tak, jak je popsáno. A myslel jsem si, že to bude jednodušší uklízet.

Ověřená recenze

Guter Dampfgarer Einsatz aus Aluminium. Noch bessere Antihaftbeschichtung falls man den Einsatz ohne Dampf benutzen möchte wäre aber auch toll.

Dobrá napařovací vložka vyrobená z hliníku. Ještě lepší nepřilnavý povrch, pokud chcete vložku používat bez páry, by byl také skvělý.

Ověřená recenze

Ich habe den Käfig nun schon einige Male benutzt, funktioniert wirklich sehr gut. Allerdings ist es etwas schwierig, dass "Gegrillte" dann aus dem Käfig zu bekommen, da dieser ja doch ziemlich heiß ist. Aber trotzdem bin ich sehr zufrieden damit.

Klec jsem teď párkrát použil, funguje opravdu dobře. Dostat "grilovaného" z klece je ale trochu obtížné, protože je dost horko. Ale i tak z toho mám velkou radost.

Ověřená recenze

Funktioniert prima bei Fisch und Fleisch, Hühnerschenkel passen 2 grosse oder 4 kleine und werden Toll

Skvěle se hodí k rybám a masu, kuřecí stehna se vejdou 2 velká nebo 4 malá a jsou skvělé

Ověřená recenze

Ware ist in Ordnung . Hätte mir nur eine Versiegelung gewünscht . Leichte und schnelle Handhabung. Danke !. ! ,

Zboží je v pořádku. Přál bych si jen těsnění. Snadná a rychlá manipulace. Dík !. ! ,

Ověřená recenze

Der Käfig ist gut verarbeitet und passt auch zu 100%. Einen Stern Abzug, der Käfig nicht wirklich groß ist. Es passen zwei kleine Schnitzel rein. Das ist aber auch die ober Grenze.

Klec je kvalitně zpracovaná a také 100% sedí. Odpočet jedné hvězdy, klec není opravdu velká. Dva malé řízky se vejdou. Ale to je také horní hranice.

Ověřená recenze

Habe mir auch noch gleich den Steak Käfig mitbestellt ist pracktich höhen verstellbar für steaks - Hähnchenschänkel-oder auch halbe Hähnen u.s.w. Lieder muss ich den Drehspie vom Fritenkäfig nehmen der Fehlt nähmlich

Steakovou klec jsem si také hned objednala, je úžasně výškově nastavitelná na steaky - kuřecí steaky nebo půl kohouta atd. Gril musím vzít z klece na chipsy, která chybí

Ověřená recenze

Die Klarstein VitAir Heißluftfritteuse ist ne Messe. Fritten paßt eine Tüte rein,einstellen und raus nehmen,super. Selbst gemachte Kartoffelspalten aus Pellkartoffeln,würzen nach Geschmack etwas Sonnenblumenöl einschalten ,bei Ton fertig. Hähnchen oder Schenkel auf Spieß, besser geht nicht und jetzt zum Käfig,den ich dazu bestellt habe. Gefrostetes Nackenfilet vom Wildschwein auf Defrost gestellt ca 4x17cm auf mitgelieferter Fanne. Anschließend gewürzt mit Meersalz,schwarzen Pfeffer,Curry-,Knoblauchpulver und Kräuter der Provence dazu Rosmarin ab in den Käfig auf Fries stellen und "Der Gerät" arbeiten lassen. So etwas saftiges ohne Fett habt Ihr noch nicht erlebt. Übrigens den abgetropften Saft mit Vollkornbrot und Kerrygoldbutter wie die Sachsen sagen eingeditscht dazu essen. Dies geht natürlich nicht ohne einen trockenen Rotwein,gerne ein Cabernet Sauvignon. Noch mal nachgetreten. Ich habe jetzt die genutzten Teile versucht zu reinigen,abspülen abwischen sauber. Besser geht nicht.

Horkovzdušná fritéza Klarstein VitAir je veletrh. Do pytlíku na hranolky se vejde sáček, dejte je dovnitř a vyndejte, paráda. Domácí bramborové měsíčky z vařených brambor, okořeníme podle chuti, zapněte slunečnicovým olejem, připraveno, až zazvoní. Kuře nebo stehna na jehle, lepší už to není a teď ke kleci, kterou jsem si objednal. Mražený filet z krku divočáka na rozmraženém cca 4x17cm na dodané pánvi. Poté dochutíme mořskou solí, černým pepřem, kari, česnekovým práškem a provensálskými bylinkami, přidáme rozmarýn a vložíme do klece na vlys a necháme „The Device“ pracovat. Něco tak šťavnatého bez tuku jste ještě nezažili. Mimochodem, scezenou šťávu jezte s celozrnným pečivem a máslem Kerry gold jak říkají Sasové. Samozřejmě to nejde bez suchého červeného vína, nejlépe Cabernet Sauvignon. Znovu kopl. Nyní jsem se pokusil vyčistit použité díly, opláchnout hadrem. Už to nebude lepší.

Ověřená recenze

Bin mit dem Steakkäfig sehr zufrieden..er läßt sich leicht öffnen und reinigen..selbst Fischstäbchen werden prima...leider ist da Produkt nicht aus Edelstahl ...so wie angegeben gefertigt sonder nur aus verchromtem Stahl..

Se steakovou klecí jsem velmi spokojená..snadno se otvírá a čistí..i rybí tyčinky dopadnou skvěle...bohužel výrobek není nerezový...jak je uvedeno ale pouze z chromované oceli ..

Ověřená recenze

Tolles Teil! Man kann ganz einfach Fleisch, Wurst oder ähnliches damit in der Fritteuse machen!

Skvělá část! Ve smažce s ním snadno připravíte maso, klobásy a podobně!

Ověřená recenze

Der Steakkäfig wirkt sehr gut verarbeitet und stabil, ohne scharfe Kanten zu haben. Das Grillgut wird dank der Abdeckung sehr gut gehalten, so dass 2 normal große Hähnchenschenkel gut Platz haben

Steaková klec vypadá velmi kvalitně a stabilně, aniž by měla ostré hrany. Grilované jídlo se díky krytu velmi dobře drží, takže 2 normálně velká kuřecí stehna mají dostatek místa

Zobrazit všechna hodnocení zákazníků Zobrazit méně hodnocení zákazníků