3 letá záruka 14 dní na vrácení zboží

Dózy na potraviny


Storage 2.0 - úložné nádoby do kuchyně a na jídelní stůl

Dlouhou dobu byly plechovky považovány za praktické, ale neatraktivní kuchyňské doplňky. Už dávno se však tohoto obrazu zbavili. V modernizovaných verzích se sklenice na čerstvé potraviny a chléb, stejně jako nádoby na skladování a sklenice na koření představují jako praktičtí každodenní společníci se stylem a šarmem, jejichž výhody zdaleka přesahují samotné skladování.

Úložné boxy do kuchyně: sofistikované materiály s bonusem atraktivity

Už samotný výběr materiálů přinesl zajímavé oživení skladovacích plechovek. Dříve univerzální plast ustoupil ekologickým materiálům, jako je sklo a bambus, které tyto praktické pomocníky činí mnohem atraktivnějšími. Díky kvalitnímu zpracování a atraktivním tvarům se nové úložné boxy dostanou z kuchyně rovnou na stůl. Díky tomu nemusíte jídlo dekantovat ani aranžovat a můžete ho podávat přímo z lednice.

To je výhoda nejen pro studené maso nebo sýry, ale také pro salát podávaný ve skleněné míse s víčkem nebo nádobě na uchovávání müsli nebo ovesných vloček přes noc. Všechny tyto ingredience pro chutnou večeři nebo snídani můžete přinést na stůl spolu s plechovkami nebo nádobami na uchovávání čerstvých potravin, aniž by to narušilo jejich estetický vzhled.

Skladovací plechovky: snadno udržovatelné, multifunkční a aromaticky neutrální

Úložné nádoby ze skla a bambusu však nezaujmou jen svým lepším vzhledem, ale i mnoha dalšími výhodami. Především jde o hygienické hledisko. Na rozdíl od dříve používaných plastových nádob jsou skladovací nádoby odolné vůči teplu, takže je lze za horka snadno čistit a udržovat v čistotě. Některé z představených modelů jsou dokonce odolné proti plameni, takže je můžete používat jako nádobí na vaření nebo smažení při přípravě dušených pokrmů, pečeně nebo zapékaných pokrmů. To zvyšuje použitelnost a užitečnost skladovacích kontejnerů.

Bambus použitý na výrobu víček také zaujme svými mnoha výhodami. Obnovitelný materiál má přirozeně antibakteriální vlastnosti, které chrání obsah nádob na potraviny nebo dóz na koření před bakteriemi. Kromě toho je bambus mimořádně tvarově stálý a odolný, protože se jen málo smršťuje a bobtná. Díky tomu je ideálním "uzávěrem" pro skladovací nádoby používané v kuchyni. Protože je zde vyšší vlhkost vzduchu, je třeba, aby skladovací nádoby měly těsně přiléhající víka, která jsou prodyšná.

Nákup skladovacích kontejnerů: optimalizováno pro speciální požadavky

V neposlední řadě vás v kuchyni podpoří skleněné nádoby. Díky tomu, že je jejich obsah viditelný, máte ingredience a koření vždy na očích. Takto můžete nejen sledovat, po čem potřebujete sáhnout, ale také kdy vám něco dochází. Takovou "předvídavost" však lze doporučit pouze v omezené míře, protože některé potraviny jsou velmi citlivé na světlo a mohou trpět otevřenou prezentací.

Máme však připraveny i vhodné skladovací kontejnery. Jsou vyráběny podle osvědčených modelů a kombinují staleté znalosti s inovativním designem. Cibule, brambory a česnek v květináčích zabraňují tomu, aby uskladněné plodiny vyklíčily a staly se nepoživatelnými. Keramická nebo kovová forma zabraňuje vysychání chleba a udržuje ho déle čerstvý.

Nahoru